Vrije Vogeltrektocht, een theatrale speurtocht voor kinderen

Op Woensdag 12 augustus organiseert het Amsterdams Jeugdtheater Collectie een hele toffe theatrale speurtocht voor kinderen van 3 t/m 8 jaar bij Haddock Amsterdam. Een alternatief op het Vrije Vogelfestival, dat dit jaar helaas niet door kan gaan vanwege COVID-19.
*
*
Iedere 15 minuten gaan groepjes van 10 kinderen en begeleiders langs verschillende acts op het terrein van Haddock Amsterdam die samen het verhaal vertellen. De kinderen worden meegenomen in een vreemde wereld , het land van Ons, waar alle kleur is verdwenen. Alleen met hun hulp kan de tovenaar van het land van Ons de kleur terug brengen.
*
*
Handige info:
Wanneer: Woensdag 12 augustus. Om 11 uur, 13 uur en 15 uur starten er nieuwe rondes. Let op: er wordt met een tijdslot gewerkt.
Waar: Op het terrein van Haddock Amsterdam. De theatrale speurtocht vindt grotendeels buiten plaats. In geval van slecht weer, zal het evenement worden verzet.
Meedoen? Reserveren noodzakelijk! Reserveren kan via de website van www.vrijevogelfestival.nl en dit gaat helaas niet via Haddock.
Prijs? Extra leuk: De Entree Gratis
Dit is echt een hele leuke tip voor de kinderen in de laatste week van de zomervakantie!
*
*
Vooraf of achteraf kan er een hapje gegeten en gedronken worden op ons terras of lekker binnen. Eigen consumpties zijn helaas niet toegestaan. Om zeker te zijn van een plekje adviseren wij altijd om even een tafel te reserveren via onze website, via de reserveringstool van Haddock aan de rechterkant van de website: http://www.haddockamsterdam.nl
*
*
WINACTIE: 
Via de Instagram van Haddock Amsterdam (@haddockamsterdam_official) organiseren wij een winactie voor jouw kind + vriendje. Houd onze Instagrampagina in de gaten om kans te maken op 2x een slushpuppy + keuze uit een portie poffertjes of frietjes om deze leuke middag helemaal af te maken. De winnaar van deze leuke winactie zal op maandag 10 augustus bekend worden gemaakt.