Trouwen

 

Trouwen met zicht op het Buiten IJ in een informele stijl !

Haddock leent zich perfect voor een bruiloft en heeft als locatie al vaak haar (bruilofts)diensten bewezen. Door het grote terras rondom het restaurant zijn er mogelijkheden om zowel bij mooi als slecht weer een fantastische bruiloft te vieren.  Het restaurant is perfect om te bouwen tot een dans en feestlocatie. Qua eten is er natuurlijk ook van alles mogelijk met diner of lunchbuffet of lekker buiten bij mooi weer aan de barbecue.

 

Wij van Haddock vinden de wensen van het bruidspaar het belangrijkst en maken een voorstel op maat. Bij ons is niet snel iets te gek en in het verleden zijn vrijwel alle wensen mogelijk gebleken.

 

*
*
*
*

 

 

Een voorbeeld van hoe een dag eruit zou kunnen zien:

Dagindeling

 

16:30 Receptie met glaasje cava, hapjes en drankjes
18:00 3-gangen diner
20:30 Ontvangst avondgasten
00:30 Midnightsnack
01:00 Einde feest

 

Inclusief o.a.:
• Cava
• Borrelhapjes
• Hapjes feestavond
• Late night snack
• Diner
*
*
*
*
*
*

 

Voor gebruik van onze locatie werken wij met een minimale besteding. De minimale besteding is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Het totaalbedrag is exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en kosten niet benoemd in het arrangement.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vraag vrijblijvend om meer info of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Al uw wensen zijn bespreekbaar, zowel binnen als buiten zijn er diverse mogelijkheden. Voor informatie omtrent de diverse mogelijkheden, neem contact met ons op via 020-6633315 of mail naar info@haddockamsterdam.nl.