Ruimtes

EXCLUSIEF

Onze locatie is elke dag van de week exclusief af te huren. Ideaal voor een grote (zakelijke) partij, feest, diverse workshops, bruiloft of bedrijfsevent. Wanneer de locatie volledig wordt afgehuurd heb je beschikking over onze reguliere restaurantgedeelte met uitzicht op het water, eventueel twee aparte zalen en het volledige terras. Voor meer informatie over het exclusief afhuren van de locatie vind je hier.

JANSEN&JANSSENZAAL

Onze aparte ruimte van 50m² kan heel breed worden ingezet. Van een gezellig borrelopstelling voor jouw verjaardag, diner met een groep tot aan een vergaderruimte met beamerscherm. Een eigen fijne aparte ruimte met uitloop naar een eigen stukje terras. Unique selling point: ideaal voor een verjaardagsborrel met kinderen, wij kunnen een makkelijke doorgang creëren naar de kinderkamer. De prijzen voor het gebruik van deze aparte ruimte vind je hier.

KUIFJE ZAAL

Een mooie aparte ruimte van 100m². Ook deze zaal is flexibel inzetbaar van feest met DJ, presentatie voor een groep tot 60 personen tot aan een plek voor workshops. De zaal kan worden voorzien van een verrijdbare bar, die wij bemannen tijdens de partij. Voor meer informatie over deze zaal vind je hier.

 

 

 

TERRAS

Ons 300m² terras is geschikt voor diverse partijen. Kom jij met een klein groepje borrelen, of ga je voor een bedrijfsfeest met barbecue? Het kan allemaal! Op de kopse kant heeft het terras uitzicht op het water en voor Haddock ligt er een groot voetbalveld van de gemeente.

Hoek restaurantgedeelte

Wil je gezellig met een groepje komen borrel in ons reguliere restaurantgedeelte, dan kan dat ook! Wij zorgen voor een leuke plek in ons restaurant en kunnen dit afbakenen  met verrijdbare plantenbakken.

 

 

 

 

 

Wil jij direct jouw aanvraag bij ons plaatsen? Hier vind je ons aanvraag formulier.