Over Haddock


Welkom bij Haddock Amsterdam,
de rode loods met uitzicht op het IJ. 

Haddock is een een unieke plek aan het IJ. Een begrip op het Zeeburgereiland en omstreken vanwege het eigentijdse karakter en ruim opgezette binnen en buiten locatie. Een fijne plek om te lunchen, borrelen en dineren, maar ook een ideale plek voor (zakelijke) feesten en partijen. Met een groot terras, diverse zalen en gratis parkeermogelijkheden is Haddock Amsterdam dan ook erg toegankelijk.

Groepen en partijen 
Voor een bedrijfsevenement, zakelijke bijeenkomst, lustrum, babyshower, trouwfeest of verjaardagsfeest ben je bij Haddock aan het juiste adres. Van kleine borrels 20 t/m 80 personen, tot grote partijen tot aan 250 personen, alles is mogelijk. Tijdens de heerlijke Hollandse zomers kun je met groepen ook terecht op ons 300m² terras, waarbij wij een uitgebreide barbecue kunnen verzorgen. Binnen in de loods zijn de mogelijkheden legio door te combineren van onze diverse zalen. Vergeet ook niet onze gratis parkeermogelijkheden (+/-30 plekken) met daarnaast een groot terrein betaalde parkeerplaats. Meer informatie kun je vinden op onze pagina Borrels / Partijen.

Kindvriendelijk
Voor de kinderen is er een buitenspeelplek en groot voetbalveld voor de deur waar naar hartenlust kan worden gespeeld. Binnen beschikken wij over een aparte kinderkamer. Mocht de ruimte worden verhuurd, dan zetten wij wat speelgoed in het reguliere restaurantgedeelte. Gezellig samen met de jonge kinderen komen lunchen of dineren? Wij beschikken over diverse gerechten voor de kleine, zoals kinderboterhammen, friet met een snack of poffertjes.