Over Haddock


Welkom bij Haddock Amsterdam,
de rode loods met uitzicht op het IJ. 

Haddock is een een unieke plek aan het IJ maar vooral ook een gezellig familierestaurant voor jong en oud op Zeeburgereiland. Met een groot terras en gratis parkeermogelijkheden is Haddock Amsterdam dan ook erg toegankelijk.

Kindvriendelijk
Voor de kinderen is er een buitenspeelplek en groot voetbalveld voor de deur waar naar hartenlust kan worden gespeeld. Er is een binnenspeelkamer die beschikbaar is voor zover COVID-19 maatregelen dat toelaten.

Groepen en partijen (let op: ivm COVID-19 zijn er wellicht beperkende voorwaarden)
Voor een bedrijfsevenement, zakelijke bijeenkomst of verjaardagsfeest bent u bij Haddock aan het juiste adres. Van kleine borrels 20 t/m 80 personen, tot grote partijen tot aan 250 personen exclusieve verhuur, alles is mogelijk. Door het combineren van zalen zijn de mogelijkheden legio, vergeet ook niet onze gratis parkeermogelijkheden (+/-30 plekken) met daarnaast een betaalde parkeerplaats. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina Borrels / Partijen.

Trouwen 
Wist u dat Haddock een officiële trouwlocatie is? Van een intieme buitenreceptie, diner (zittend tot walking dinner) tot grote feestlocatie. De mogelijkheden zijn legio. Voor meer informatie kijk op onze pagina trouwen