Over Haddock


Welkom bij Haddock Amsterdam, de gemoedelijke, kindvriendelijke maar toch ook zakelijke plek aan het IJ. Ons familierestaurant is te vinden tussen IJburg en Zeeburg op het Zeeburgereiland. De locatie is makkelijk bereikbaar met het OV (tram 26 vanaf Centraal Station), met de auto via de snelweg A10 of via het centrum door de Piet Heintunnel. Er kan gratis worden geparkeerd op onze eigen parkeerplaats.

Haddock Amsterdam is een unieke plek waar het heerlijk vertoeven is in het gezellige restaurant of op het grote terras met uitzicht op het water. Even weg uit de drukte van de stad. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zowel binnen als buiten zodat papa en mama ook heerlijk kunnen ontspannen tijdens hun bezoek in ons restaurant . Maar Haddock heeft zich inmiddels ook bewezen een fijne werkplek te zijn voor veel flexwerkers.

Haddock Amsterdam leent zich ontzettend goed voor het houden van diverse bedrijfsfeesten en verjaardagsborrels. Doormiddel van onze verschillende zalen zijn de mogelijkheden legio en geschikt voor de kleine
groepen tot aan de grote bedrijfsborrels (max. 230 gasten). Haddock verzorgt deze evenementen graag tot in de puntjes. Kijk even rond op de site of vraag naar de mogelijkheden via: info@haddockamsterdam.nl of bel naar: 020-6633315.