Kuifjezaal

Ruimte van 100m². Geschikt voor 70/80 personen borrelopstelling of 60 personen zittend.

Voor het gebruik van deze aparte zaal werken wij met een minimale besteding van 950 Euro. De minimale besteding bestaat uit een ombouw-/opruimkosten van 300 Euro en kan verder worden ingevuld met eten en drinken. De minimale besteding genoemd geldt binnen de reguliere openingstijden van Haddock (woensdag tot en met zondag van 12:00 – 20:00 uur).
De zaal is uiteraard ook beschikbaar buiten deze tijden. Voor het opvragen van deze prijzen kun je contact met ons opnemen via de mail of bel gerust naar 020-6633315.

Met betrekking tot de invulling van het eten en drinken kun je onze suggesties hier vinden voor de lunch, borrel of diner.

Bijzonderheden:

  • Het is mogelijk om de ruimte naar eigen inzicht te versieren. Enkel confetti, of producten die confetti bevatten, het meebrengen van eigen kaarsen en versiering hoger dan 2,5m is niet toegestaan.
  • De ruimte zal worden voorzien van een bar met drank in buffetvorm of tijdens een dansfeest plaatsen wij een verrijdbaar barretje inclusief tappunt in de zaal.
  • De ruimte kan worden voorzien van een microfoon, beamer (HDMI-aansluiting) en beamerscherm. Graag dit van te voren doorgeven.
  • In de ruimte mag er een DJ draaien. Apparatuur / licht zal zelf verzorgd moeten worden. Het toegestane aantal decibel is 89.
  • Er is gratis Wi-Fi aanwezig.
  • Naast Haddock ligt een groot parkeerterrein. Ons eigen parkeerplaats telt 35 gratis parkeerplekken, daarbuiten is het betaald parkeren (huidig parkeerbeleid maandag tot en met zaterdag van 09:00 – 19:00 uur van 3,90 Euro per uur). Er is op 5 minuten afstand lopen ook en P+R Zeeburg Amsterdam terrein aanwezig.