Kindvriendelijk restaurant

Haddock Amsterdam probeert er als kinderrestaurant alles aan te doen om ook het bezoek voor kinderen ook zo leuk mogelijk te maken. Zo is er een speciale kinderkamer, de professor Zonnebloemzaal, met speelgoed, kinderboeken en knutsel- en tekenspullen. Ook houden we regelmatig onze eigen minidisco. Elke zondagmiddag worden er knutselmiddagen georganiseerd. Een medewerker van Haddock gaat dan lekker knutselen met de aanwezige kinderen. Buiten is een groot grasveld om te ballen, rennen en ravotten en in de zomerse maanden hebben we op ons terras een zandbak en vaak een zwembadje of sproeiers voor vertier en verkoeling. Dus genoeg om te doen, terwijl u uit eten bent.

Wekelijkse activiteiten voor de kinderen:

kinderdiscoElke Zaterdagavond is er een muziekavond voor de kinderen. Vanaf 16:30 uur is onze Jansen&Janssen zaal* een muziektempel voor de kids. Zij kunnen hier naar hartenlust de hele avond dansen, maar ook dansspelletjes doen zoals stopdans. En uiteraard zal de befaamde minidisco niet ontbreken. 

*De kinderdisco kan helaas niet doorgaan wanneer onze zaal reeds al verhuurd is.

IMG_20150426_154006

Elke Zondagmiddag wordt er vanaf 14:00 gezellig geknutseld onder begeleiding van een medewerker van Haddock Amsterdam.

 

 *

 *

 *

*

Elke Woensdag- en Zaterdagmiddag worden er om 15:00 uur koekjes  gebakken. Eerst mooie vormpjes uitsnijden van het eigen bolletje deeg, daarna gaan de koekjes de oven in en kunnen de koekjes op het laatst nog mooi versierd worden. 

 *

 *

*

Maak vandaag nog jouw afspraak bij kinderkapper Marlen! Marlen is elke woensdagmiddag aanwezig van 14:30 – 17:00 uur. Afspraak maken kan via info@haddockamsterdam.nl.