Kinderfeestjes

Het is bij Haddock Amsterdam ook mogelijk om een compleet kinderfeestje te houden, voor alle leeftijden tussen 4 en 10 jaar.  Alle feestjes worden op maat aangepast afhankeliljk van de leeftijd van de jarige. Voor een kinderfeestje onder onze begeleiding hanteren we een minimum van 6 kindjes en vragen €12,50 per kindje. Hierin zit 2,5 begeleiding tijdens de activiteiten, limonade en poffertjes bij inbegrepen. Er is keuze uit de volgende thema’s: Oud Hollandse Spelletjes, Mini Bootcamp of een knutsel feestje. Daarnaast kan bij Haddock een lekkere taart worden besteld of er kan zelf taart meegenomen worden.

De volgende dagen en tijden zijn voor kinderfeestjes beschikbaar:
Woensdag: Tijdstip in overleg
Zaterdag: 10u tot 12u30 & 13u tot 15u30
Zondag: 11u tot 13u30

Heeft u interesse? Vraag naar onze mogelijkheden via info@haddockamsterdam.nl.

Sommige activiteiten vinden vooral buiten plaats en daarom is er een winterstop tot en met maart voor de Bootcamp en Oud Hollandse spelletjes feestjes bij Haddock.

Natuurlijk kunnen we wel leuke knutsel of disco feestjes houden.

Knutselfeestje:

Pasta ketting maken, bloemen knutselen of een schilderij maken, met een knutselfeestje is er van alles mogelijk! Afhankelijk van de leeftijd en wensen van de jarige is er van alles invulbaar op het knutselfeestje. Het knutselen vindt plaats onder begeleiding van een medewerker van Haddock en kan bij mooi weer ook buiten plaatsvinden

Duur: 2,5 uur
Inclusief poffertjes en limonade
Prijs: 12,50 per kind vanaf 6 kinderen

Viska-VoorkantKinderdiscofeestje:

Een echt muziekfeest onder begeleiding van DJ Wicky? Dat kan! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak er een mooi feestje van.

Prijs is op aanvraag

 

 

 


Combinatie Mini Bootcamp/Oud Hollandse spelletjes feestje:

Tijgeren, touwtrekken, waterdragen, flesvoetbal en nog meer actieve ‘bootcamp’ spelletjes worden er buiten en binnen Haddock gespeeld. Maar ook Oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen, blikwerpen, spijkerpoepen en de beroemde meeuwenflats zullen worden gedaan.  De spelletjes worden onder begeleiding van een medewerker van Haddock uitgevoerd.

Duur: 2,5 uur
Inclusief poffertjes en limonade
Prijs: 12,50 per kind vanaf 6 kinderen