Kinderfeestjes

Het is bij Haddock Amsterdam ook mogelijk om een compleet kinderfeestje te houden, voor alle leeftijden tussen 4 en 10 jaar.  Alle feestjes worden op maat aangepast afhankelijk van de leeftijd van de jarige. Voor een kinderfeestje onder onze begeleiding hanteren we een minimum van 6 kindjes en vragen €12,50 per kindje. Hierin zit 2,5 begeleiding tijdens de activiteiten, limonade en poffertjes bij inbegrepen. Er is keuze uit de volgende thema’s: Oud Hollandse Spelletjes, Mini Bootcamp of een knutsel feestje. Daarnaast kan er bij Haddock een lekkere taart worden besteld of kan er eentje zelf meegenomen worden. Heeft u interesse? Vraag naar onze mogelijkheden via info@haddockamsterdam.nl.


Combinatie Mini Bootcamp/Oud Hollandse spelletjes feestje:

Tijgeren, touwtrekken, waterdragen, flesvoetbal en nog meer actieve ‘bootcamp’ spelletjes worden er buiten en binnen Haddock gespeeld. Maar ook Oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen, blikwerpen, spijkerpoepen en de beroemde meeuwenflats zullen worden gedaan.  De spelletjes worden onder begeleiding van een medewerker van Haddock uitgevoerd.

Duur: 2,5 uur
Inclusief poffertjes en limonade
Prijs: 12,50 per kind vanaf 6 kinderen

Knutselfeestje:

Pasta ketting maken, bloemen knutselen of een schilderij maken, met een knutselfeestje is er van alles mogelijk! Afhankelijk van de leeftijd en wensen van de jarige is er van alles invulbaar op het knutselfeestje. Het knutselen vindt plaats onder begeleiding van een medewerker van Haddock en kan bij mooi weer ook buiten plaatsvinden

Duur: 2,5 uur
Inclusief poffertjes en limonade
Prijs: 12,50 per kind vanaf 6 kinderen

Viska-VoorkantKinderdiscofeestje:

Een echt muziekfeest onder begeleiding van DJ Wicky? Dat kan! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak er een mooi feestje van.

Prijs is op aanvraag