Heropening 1 juni

YES, als alles goed blijft gaan mogen wij op maandag 1 juni weer (gedeeltelijk) OPEN. Uiteraard met strikte maatregelen en volgen wij het advies van het RIVM. Wat kan je van ons verwachten? In het kort: Reserveren is verplicht, max. aantal personen in ons restaurant, max. 4 gasten aan één tafel van één gezin / één stel en iedereen houdt 1,5m afstand.

Het is vanaf nu mogelijk om jouw binnen tafel online te reserveren via ons online reserveringssysteem op de website.

Op 1 juni bieden wij het volgende aan:

  • Reserveer een tafel binnen (voor 120 minuten): aanvang tussen 12:00 – 19:00 uur
  • Reserveer een tafel buiten op het terras (voor 120 minuten): aanvang tussen 12:00 – 19:00 uur

Gedurende deze dag kan er een tafel reserveren voor lunch, borrel of diner. Om voor iedereen zoveel mogelijk te kunnen betekenen hebben wij een max. 120 minuten per reservering ingeboekt.

Wij zijn momenteel druk bezig met een nieuw menu voor te bereiden, die wij vanaf 1 juni zullen serveren. Houd onze social media of website in de gaten voor verdere plannen voor de heropening van onze locatie.

Vanaf 2 juni kunnen er tafels worden gereserveerd tussen 10:00 – 19:00 uur voor max. 120 minuten voor binnen of voor buiten op het terras. Indien er een tafel op het terras wordt gereserveerd, betekent dit dat bij slecht weer wij helaas geen alternatieve tafel binnen voor jullie hebben klaar staan. In de maand juni kunnen er (voor alsnog) geen borrels of feesten worden gereserveerd in verband met het advies max. 4 gasten (één familie) zittend aan één tafel.

Daarnaast vragen wij al onze gasten voor jullie en onze veiligheid om rekening te houden met het volgende bij het reserveren:

– Houd rekening met de RIVM richtlijnen en de 1,5 meter maatregel.
– Reserveren is verplicht met daarbij een inschatting dat jij en jouw gezelschap geen risico’s opleveren.
– Koorts, luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid? Blijf thuis!
– Heb jij een reservering staan, maar ontstaan er tussentijds klachten? Gelieve tijdig af te bellen.