DHL & DPD Parcelshop

Vanaf November 2020 is Haddock Amsterdam een Parcel Shop geworden van de bedrijven DHL en DPD. Je kunt bij ons terecht op de volgende dagen:

Woensdag t/m Zondag van 12:00 – 19:00 uur
De bezorgers van DHL & DPD komen dagelijks op Woensdag t/m Zaterdag

Wanneer kun je bij ons terecht?

  • Wanneer de bezorgen jullie heeft gemist komen de pakketten de volgende dag bij ons terecht, de instructies vind je altijd in de berichten van DHL of DPD.
  • Pakketten versturen. Let op: de pakketten kunnen enkel hier worden afgeleverd, dit betekent dat de pakketten al volledig moeten worden ingepakt om meegegeven te worden, evenals dat het pakket een barcode moet bevatten (met uitzondering van de printless service van DHL). Meer informatie over het versturen van pakketten vind je op:
  • Wij zijn helaas geen DHL Express punt

Voor vragen over jouw pakketje, zullen wij je helaas moeten doorsturen naar DHL of DPD. Wij zijn enkel een punt waar pakketten worden afgeleverd / opgehaald en beschikken niet over tijdschema’s van pakketten etc. Wanneer de bezorger een pakket bij ons afgeeft mogen wij dit maximaal 7 dagen op onze locatie houden, daarna zullen wij pakket weer moeten retourneren.

Vergeet niet jouw legitimatie mee te nemen. Haal je een pakket voor iemand anders op? Dan moet de legitimatie van degene die op het pakket staat worden meegenomen. Anders kunnen wij het pakketje helaas niet meegeven.