WELKOM BIJ HADDOCK AMSTERDAM

Haddock Amsterdam is gelegen in Amsterdam-Oost op het Zeeburgereiland. Wij zijn een mooie grote rode loods met een riant terras.
Als je binnenkomt, zul je eerst onze industriële lange bar vinden met daarna het restaurantgedeelte met diverse zitjes, tafels en een heerlijke openhaard die onze ruimte verwarmd.
Haddock Amsterdam beschikt over een eigen stukje parkeergelegenheid (+/- 35 plekken) direct aangelegen aan ons terras waar gratis parkeren geldt voor onze gasten.

Daarnaast beschikken wij ook over twee losse ruimtes, zoals een kinderkamer met bakken speelgoed, maar ook onze Jansen & Janssenzaal.
De Jansen & Janssen zaal is mogelijk om af te huren voor (verjaardag)feesten, borrels, workshops en vergaderingen.

Op zoek naar een locatie voor juist de grotere partijen? Dan ben je bij Haddock ook op het juiste adres. Er zijn mogelijkheden voor het exclusief afhuren van onze locatie en kijken wij altijd graag samen naar de mogelijkheden en passende voorstellen. Meer informatie kun je contact opnemen via de mail of bel gerust naar 020-6633315.

Aangepaste agenda

Op donderdag 29 februari is onze reguliere kinderkamer tot 18:00 uur geopend. Na 18:00 uur kunnen de kinderen spelen met het speelgoed in het reguliere restaurantgedeelte.
Op zondag 3 maart is onze reguliere kinderkamer vanaf 14:00 uur geopend. Tussen 12:00 – 14:00 uur zullen wij wat bakken speelgoed in ons reguliere restaurantgedeelte plaatsen en kan er met mooi weer natuurlijk ook lekker buiten gespeeld worden.