WELKOM BIJ HADDOCK AMSTERDAM

Haddock Amsterdam is gelegen in Amsterdam-Oost op het Zeeburgereiland. Wij zijn een mooie grote rode loods met een riant terras.
Als je binnenkomt, zul je eerst onze industriële lange bar vinden met daarna het restaurantgedeelte met diverse zitjes, tafels en een heerlijke openhaard die onze ruimte verwarmd.
Haddock Amsterdam beschikt over een eigen stukje parkeergelegenheid (+/- 35 plekken) direct aangelegen aan ons terras waar gratis parkeren geldt voor onze gasten.

Daarnaast beschikken wij ook over twee losse ruimtes, zoals een kinderkamer met bakken speelgoed, maar ook onze Jansen & Janssenzaal.
De Jansen & Janssen zaal is mogelijk om af te huren voor (verjaardag)feesten, borrels, workshops en vergaderingen.

Op zoek naar een locatie voor juist de grotere partijen? Dan ben je bij Haddock ook op het juiste adres. Er zijn mogelijkheden voor het exclusief afhuren van onze locatie en kijken wij altijd graag samen naar de mogelijkheden en passende voorstellen. Meer informatie kun je contact opnemen via de mail of bel gerust naar 020-6633315.

Aangepaste Openingstijden

Op donderdag 25 april is Haddock de gehele dag gesloten vanwege werkzaamheden achter de schermen.

Koningsdag
Op Koningsdag is Haddock helaas de gehele dag gesloten. De volgende dag zondag 28 april zijn wij er weer zoals jullie van ons gewend zijn vanaf 12:00 uur.